Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Ters takdirde aksiyonlevini adına getirememekle birlikte yangına karşı savunmasız bir zemin oluşturur. Evet yangın kapısı seçerken nelere ilgi edilmeli?;

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using maden materials and sevimli withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya belli başlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında yaşama ve mal kaybını önlemek amacı ile 120 zaman boyunca mualla ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış hususüne düz panik pas kolu bulunmasıdır.

Yangın bapsı sıkı ve dayanıklı bir mimariya sahiptir ve kolayca zarar görmeyecek şekilde dizayn edilmektedirler.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız metin olduğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana için bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda esrar sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet hapsetmek Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul amacıyla önem taşımaktadır. Yangın çabucak alevlerin yayılmasına niçin olan hava dürüstışını keser ve insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini esenlar.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bu nedenle daha yüksek bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında vikaye sağlamlamaz ve bu nedenle henüz sakıt bir fiyata sahiptir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

özge nedenlerle kullanılması veya yangın kapısının önüne bir yük konulması yerinde, yangın kapısına giden koridor boşuna eşyalarla dolup, gerektiğinde bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu düzenek sayesinde kapı yekta bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page